EKSKLUSIV DISTRIBUTØR I NORDEN

+47 22 96 10 50     post@qicraft.no

EKSKLUSIV DISTRIBUTØR I NORDEN

FRI FRAKT

LEVERING 5-7 DAGER

PREMIUM KVALITET

PERSONVERN

 

Personvernvilkårene beskriver personopplysninger som samles inn eller genereres når du bruker Qicraft shop (heretter kalt nettsiden). Personvernvilkårene beskriver også hvordan dine personopplysninger brukes, deles og beskyttes, valgene du har angående dine personopplysninger, og hvordan du kan kontakte oss.

 

Hvordan bruker vi dine personopplysninger?


Når du besøker eller handler i nettbutikken vår, så blir det samlet inn informasjon om deg som bruker og kunde. Informasjonen som samles inn og lagres, brukes til å levere produktene/tjenestene du ber om og gi deg relevant kundeinformasjon. 

Qicraft AS er databehandlingsansvarlig og alle personopplysninger blir behandlet i henhold til personopplysningsloven.

 

For å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

 

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Cookies brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. Vi bruker opplysningene til å lage statistikk som viser for eksempel hvilke sider som er mest lest, omsetning og populære produkter. Slik kan vi forbedre tjenestene på Qicraft sine nettsider.

  

For å formidle informasjon om våre produkter, tjenester, arrangementer og for andre salgsfremmende formål.

 

Vi benytter også cookies til markedsføring for å vise deg relevante annonser på Google, sosiale medier eller andre medieplattformer. 

Du kan administrere dine samtykker til enhver tid ved å logge inn på “Min side” i nettbutikken. Som innlogget har du også innsyn i dine personopplysninger, din kjøpshistorikk (butikk, dato, beløp) og dine ønskelister.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, EUs forordning for personvern, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Vi deler/selger ikke personopplysninger til tredjepart. Informasjon kan kun videreformidles dersom en tredjepart skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. Det gjelder for eks. logistikk  eller mediebyrå. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten.

 

For å drive, forbedre og opprettholde vår virksomhet, produkter og tjenester 

 

Vi bruker personopplysninger som du gir til oss for å drive vår virksomhet. For eksempel når du foretar et kjøp, bruker vi denne informasjonen til regnskapsføring, revisjon og andre interne funksjoner. Vi bruker også personopplysninger til å behandle ordre og yte kundeservice for deg.

 

Dine rettigheter

 

Qicraft AS er databehandlingsansvarlig og alle personopplysninger blir behandlet i henhold til personopplysningsloven.

Vi er underlagt taushetsplikt om personopplysninger. Utlevering av opplysninger til utenforstående utover ovennevnte parter kan ikke skje uten ditt samtykke, med mindre utleveringen er pålagt med hjemmel i lov eller er ledd i betalingsinnkreving, forsikringskrav og/eller regnskapsbehandling.

Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Mesteparten av informasjonen vi har lagret om deg finner du når du logger deg inn på “Min side”. Hvis du ønsker innsyn i hvilken informasjon vi har lagret om deg utover dette får du det ved å kontakte Kundeservice.

 

Qicraft AS – Kundesenter

E-post: shop@qicraft.no

 

Datatilsynet

e-post: postkasse@datatilsynet.no

telefon: 22 39 69 00.

 

 

 

 





OM QICRAFT

 

Vi har et mål om å få flere mennesker til å bevege seg på en jevnlig basis.

Fysisk aktivitet, riktig ernæring og et positivt mindset = The Wellness Lifestyle. Vi er eksklusiv distributør av utstyr fraTechnogym hvor funksjonalitet, design og teknologi spiller på lag med enkeltmenneskets fysikk.

Sammen leverer vi treningsløsninger i Norden for å spre The Wellness Lifestyle til profesjonelle aktører og privatmarkedet.

 

abbonner på nyhetsbrev!